Claire Renardel

projectondersteuner

"Gedreven vakmanschap, verfrissende humor en prettig relativeringsvermogen: daar heb je wat aan!".

Cees Wierda

voormalig directeur BJZ Drenthe

"Titia heeft als tekstkunstenaar al jarenlang een betekenisvolle bijdrage geleverd aan het "vertellen" van onze intenties en de Drentse jeugdzorg. Dat vraagt van haar de mogelijkheid zich optimaal te kunnen inleven in missie en visie. Ze slaagde daar meer dan voortreffelijk in. Vooral Breedbeeld en de Website van nu Jeugdbescherming Noord, toen BJZ Drenthe, zijn daar het bewijs van."

Chris Bartelds

ondernemer

"Titia is een vakvrouw. Titia werkt systematisch, met inlevingsvermogen, doortastend, zakelijk en met humor. In mijn lobby en netwerken oogst de schrijfstijl van Titia veel lof. 'Helder gescheven', 'Duidelijk', 'Goed geschreven.' Zie voor ons gezamenlijke werk ondermeer de review op bol.com van 'Wie zegt het is genoeg als je zelf niet meer kunt praten; handleiding voor het opstellen van een wilsverklaring behandelbeperking in de zorg."

Ellen Janssen

trainster signalering en preventie kindermishandeling

"Titia heeft goed zicht op wat de kern van een verhaal is en kan dat goed verwoorden en samenvatten. Ze staat voor de kracht van de formulering!"

Jaap de Jonge

onderwijsadviseur

"Titia is als tekstschrijver zeer betrokken, enthousiast en creatief. Ze heeft oog voor zowel de belangen van de 'schrijver' als de interesse van de 'lezer'.In haar adviezen en werkwijze heeft ze een duidelijke lijn voor ogen, maar is tegelijkertijd toch flexibel en pragmatisch. Als persoon heb ik haar ervaren als iemand waar je gewoon plezierig mee samen werkt, en niet alleen tijdens kantooruren!"

Uma Else Tijsma

sales support expert

"Sinds 2006 ken ik Titia als integere en eerlijke communicatie professional. Ze expert in haar vakgebied en uit eigen ervaring weet ik dat ze tijdens een gesprek snel tot de kern kan doordringen en van daaruit verder werkt tot een tekstueel kunstwerkje. Immers, als je vanuit een berg informatie de essentie kunt omschrijven en dit op zodanige wijze dat het de doelgroep aanspreekt, dat is pure kunst!"

Jos Rietveld

schrijfster en culinair expert

"Titia is een gespecialiseerde vakvrouw. Gedreven, punctueel, geen flauwekul maar de klus klaren op of zelfs binnen de overeengekomen tijd. Prettig samenwerken."